200g mladého libečku
70g olej
12g sůl
2,2 kg čisté cukety
0.5 kg cibule
0,8 kg červená paprika
250 ml ocet
100 ml olej
1 Pl soli
1 Pl mletého pepře
8 vrchovatých lžic cukru
1 větší lilek (asi 500g)
1 rajče (dužina jemně nakrájená)
2 lžíce olivového oleje
3 stroužky česneku
1 lžíce pokrájené petrželky
2 lžičky najemno krájená jarní cibulka
1 lžíce citronová šťáva
sůl, pepř, toustový chleba k podávání
5 vajec
200 g cukr krupice
250 g polohrubá mouka
1 dl olej
1 dl horká voda
70 g mletý mák
1 ks prášek do pečiva
1,5 kg jablek
250 ml šlehačka
500 g mascarpone
1 ks ztužovač za studena
2 ks vanilkový cukr
INGREDIENCE
500 g hladká mouka
270 ml voda
70 g sádlo
20 g droždí
10 g sůl
5 g cukr
500 g bílé zelí nakrájené na krátké nudličky
200 g mrkve nastrouhané na hrubém struhadle
1 bílá cibule nakrájená na drobno
200 g domácí majonéza
100 g zakysaná smetana
12 kg červené řepy (10 kg po uvaření a očištění)
4 l vývaru z řepy
1 l ocet 8%
300 g cukr
50 ks tablet umělé sladidlo
150 gr sůl
1 ČL fenykl
200 g (podle chuti) strouhaný křen
6 vajec
150 g cukr krupice
450 g mrkev
kůra z jednoho citronu
1 vanilkový cukr
100 g mleté mandle
150 g polohrubá mouka
1,5 prášek do pečiva
50 g hořká čokoláda
špetka soli
300 g kysaného zelí
230 g domácí majonéza
3 PL strouhaný křen
1 stroužek česnek