1 kg skopové kýty
100 g uzené slaniny
100 g šalotky
svazek oregana
6 stroužků česneku
sůl
100 ml červeného vína
50 g másla
1 lžíce polohrubé mouky
1 kg skopové kýty
100 g uzené slaniny
100 g šalotky
svazek oregana
6 stroužků česneku
sůl
100 ml červeného vína
50 g másla
1 lžíce polohrubé mouky
1 kg vepřové panenky
citrónový pepř
0,5 l zeleninového vývaru
50 g másla
1 citrón (chemicky neošetřen)
světlá jíška
hrst zelené petrželky
olej
sůl
500 g vepřové panenky
80 g másla
80g strouhané nivy
sůl
koření
máslo na smažení
SUROVINY:
800 g jelení kýty
1 cibule
2 bobkové listy
7 kuliček jalovce
2 dl červeného vína
2 dl hovězího vývaru
200 g uzeného špeku
sůl, pepř, majoránka
6 kg libového bůčku
2 kg cibule
20 dkg strouhanky
11 dkg soli
12 g pepře
60 g česneku
6 g sladké papriky
1 l oleje na smažení
1 kg brambor
2 vejce
4 stručky česneku
sůl, majoránka, pepř
4 lžice polohrubé mouky
olej
4 kuřecí prsa
1 zeleninová směs – např. Ljutenica (TESCO. PENNY)
strouhaný sýr