Chuťový doplněk ke grilování drůbeže.
Suroviny:
350 ml zakysané smetany
200 g plísňového sýra
5-6 jarních cibulek
1 lžička worcestrové omáčky
sůl a pepř
Cibuli nakrájíme, sýr rozdrobíme a zbytek přísad vložíme do mixéru a vytvoříme mladkou omáčku, kterou dochutíme solí a pepřem. Hladká omáčka se dá vytvořit i pomocí ponorného mixéru ve hlubší nádobě aby nebyly přísady na zdi.

Loading...
Suroviny:
190 g zekysané smetany
3 stroužky česneku
sůl, pepř
Promícháme zákys s prolisovaným česnekem a dochutíme silí a pepřem. Necháme uležet v ledničce. Výborný ke grilovaným masům restované játře.

Loading...
2 žloutky
1 pol. lžice bílého vinného octa
1 lžička dijonské hořčice
1 lžíce hořčice
1/2 lžičky soli
špetka pepře
150 ml olivového oleje
150 ml slunečnicového oleje
Základem úspěchu je aby všechny ingredience měly pokojovou teplotu.
Číst dále »

Loading...