Odkazy



TOPlist

OMÁČKA S PLÍSŇOVÝM SÝREM

Další kategorie :Grilování, Majonézy dressingy zálivky, Přílohy

Chuťový doplněk ke grilování drůbeže.

Suroviny:

350 ml zakysané smetany

200 g plísňového sýra

5-6 jarních cibulek

1 lžička worcestrové omáčky

sůl a pepř

Cibuli nakrájíme, sýr rozdrobíme a zbytek přísad  vložíme do mixéru a vytvoříme mladkou omáčku, kterou dochutíme solí a pepřem. Hladká omáčka se dá vytvořit i pomocí ponorného mixéru ve hlubší nádobě aby nebyly přísady na zdi.

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...

ČESNEKOVÝ DRESSING

Další kategorie :Grilování, Majonézy dressingy zálivky

Suroviny:

190 g  zekysané  smetany

3 stroužky česneku

sůl, pepř

Promícháme zákys s prolisovaným česnekem a dochutíme silí a pepřem. Necháme uležet v ledničce.  Výborný ke grilovaným masům restované játře.

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...

MAJONÉZA S VAJEČNÝMI ŽLOUTKY

Další kategorie :Grilování, Majonézy dressingy zálivky, Přílohy

2 žloutky

1 pol. lžice bílého vinného octa

1 lžička dijonské hořčice

1 lžíce hořčice

1/2 lžičky soli

špetka pepře

150 ml olivového oleje

150 ml slunečnicového oleje

Základem úspěchu je aby všechny ingredience měly pokojovou teplotu.

Číst dále »

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...