1 l voda
2 dl olej
5 g celý pepř
5 g mletý kmín
3 g mletá paprika sladká
3 g mletá paprika pálivá
100 g cibule
20 g česnek
20 g sůl
1 l voda
2 dl olej
5 g celý pepř
5 g mletý kmín
3 g mletá paprika sladká
3 g mletá paprika pálivá
100 g cibule
20 g česnek
20 g sůl
20 g maďarská paprika sladká
30 g sůl
5 g cayennský pepř
5 g mletý pepř černý
15 g sušený mletý česnek
5 g sušená mletá cibule
2 g sušené oregano
2 g sušený tymián
1 listové těsto
2 vykostěna kuřecí stehna
150 g strouhané cihly
150 g žampionů
150 g barevných kapií
1 žloutek
granulovaný česnek
sůl
koření Pampa Argentina
olej
Rozpis na 1 kg masa:
100 ml oleje
4 stroužky česneku (vylisujeme)
1 lžička mletého pepře
1 lžička mleté papriky
2 lžičky majoránky
2 lžičky drceného kmínu
2 lžičky maggi
Vše smícháme, vložíme maso a necháme rozležet, nejlépe do druhého dne.
1 kg brambor
2 vejce
4 stručky česneku
sůl, majoránka, pepř
4 lžice polohrubé mouky
olej
4 kuřecí prsa
1 zeleninová směs – např. Ljutenica (TESCO. PENNY)
strouhaný sýr
SUROVINY:
1 kuře
2 sáčky kysaného zelí
špek
1 velká cibule
sůl
sladká paprika
5 ks kuřecích prsíček
200 ml podmáslí
200 g mouky
2 lžičky gril. kuře koření
2 lžičky gril. česnekové koření
2 lžičky smažený řízek koření
2 lžička sladké papriky
0,5 lžičky pepře
2 stroužky česneku
1 celé kuře cca 1,7 kg
750 g kyslého zelí
2 cibule
350 g slaniny nakrájet na plátky
sůl a zauzená paprika může být sladká