Rozpis na 1 kg masa:
100 ml oleje
4 stroužky česneku (vylisujeme)
1 lžička mletého pepře
1 lžička mleté papriky
2 lžičky majoránky
2 lžičky drceného kmínu
2 lžičky maggi
Vše smícháme, vložíme maso a necháme rozležet, nejlépe do druhého dne.
Rozpis na 1 kg masa:
100 ml oleje
4 stroužky česneku (vylisujeme)
1 lžička mletého pepře
1 lžička mleté papriky
2 lžičky majoránky
2 lžičky drceného kmínu
2 lžičky maggi
Vše smícháme, vložíme maso a necháme rozležet, nejlépe do druhého dne.
500 g vepřové panenky
80 g másla
80g strouhané nivy
sůl
koření
máslo na smažení
SUROVINY:
7 kg vepřový bůček
1 kg eidam 30%
140 g soli
20 g česnek
21 g bílý pepř
7 g nové koření mleté
350 g solamylu
vepřové střeva
6 kg libového bůčku
2 kg cibule
20 dkg strouhanky
11 dkg soli
12 g pepře
60 g česneku
6 g sladké papriky
1 l oleje na smažení
1 vepřová panenka
2 tavené sýry
sůl, pepř, suš. granul. česnek, rozmarýn
2 lžíce strouhaného křenu
1Kg vepřového bůčku
1 lžička vegety
2 lžičky soli
1 rovná lžička pepře
3 strožky česneku
5 vajec
1 cibule
70 g sterilované kapie krájené
1,3 kg kotlety vepřové
4 ks čili papriček /piri piri/
2 lžice gril. koření
1/2 lžičky thajského kari
1 dcl oleje
0,5dc vody