Směs koření, vhodné na gril, jak na hovězí, tak i vepřové maso.
400 g krájené šunky
150 g cibule
200 g domácí majonéza
2 PL olej
2 PL hořčice
2 PL protlak
1 PL ocet
1 PL cukr
1 KL worcestrová omáčka
120 g strouhaných kyselých okurek
4 vejce vařená natvrdo
1 l voda
2 dl olej
5 g celý pepř
5 g mletý kmín
3 g mletá paprika sladká
3 g mletá paprika pálivá
100 g cibule
20 g česnek
20 g sůl
20 g maďarská paprika sladká
30 g sůl
5 g cayennský pepř
5 g mletý pepř černý
15 g sušený mletý česnek
5 g sušená mletá cibule
2 g sušené oregano
2 g sušený tymián
1 kg vepřového plecka
20 g soli(z toho 1/3 pragandy aby byla šunka růžová)
1 k l cukr moučka
100 ml vody
250 g domácích škvarků
1 jarní cibulka
1 stroužek česneku
1 vejce vařené vejce
2 ks kyselá okurka
1 PL hořčice
1 KL sůl
1 KL mletý pepř
500 g polohrubá mouka
130 g škvarků na drobno posekaných
180 g rozpuštěné sádlo
50 g droždí
2 žloutky
3,5 dl mléko
špetka cukru
1Kl sůl
650g mletého masa
100g cibule
100g mrkvy
150g anglické slaniny
8 ks vejce
6 pl strouhanky
sůl, pepř
600 g vepřový bůček
500 g krůtí játra
300 g anglické slaniny
100 g cibule
3 vejce
sádlo
sůl, pepř, kmín
1 kg vepřové panenky
citrónový pepř
0,5 l zeleninového vývaru
50 g másla
1 citrón (chemicky neošetřen)
světlá jíška
hrst zelené petrželky
olej
sůl